En serviceminded driftledare sökes…

I rollen som driftledare hos oss har du ett utökat gruppledaransvar vilket innebär att dina arbetsuppgifter består av logistikplanering, drift, bemanning, kontakt med leverantörer, sjukfrånvarohantering och vakanslösning. Du kommer vara den operativa kontaktpersonen hos slutkund, ett viktigt stöd för städteamet och vår Arbetsledares främsta resurs ute i driften. I jobbet ingår även löpande kvalitetskontroller.

Vi söker dig som städerfarenhet och hög känsla för kvalité. Du skall ha förmågan att se vad som behöver göras och kunna prioritera. Du tycker om att jobba i grupp, har social kompetens och förmågan att samverka med både kund och kollegor. Vi lägger även stor vikt på hur du är som person och din personlighet.

Och vi vill att du är/har:

* ERFAREN
Du brinner för ditt arbete och har lätt för att samarbeta och arbeta målstyrt utifrån en helhetssyn på verksamhet och organisation samtidigt som du prioriterar din grupp. Du tycker om och är van att arbeta i ett högt tempo. Gärna 2-5/ år i branschen och erfarenhet av liknande en liknande roll.

* KÖRKORT
Du har minst klass B som körkort.

* DATAVANA
Du har god datavana och erfarenhet av alla Windowsapplikationer, Visma, Agda PS eller liknande och är inte rädd för att lära dig andra program.

* SVENSKA
Du kan svenska språket i både tal och skrift och har det dokumenterar med minst gymnasiebetyg eller minst SFI svenska C.
Detta är fackligt förhandlat och dessutom ett krav från våra kunder som kräver det.

* PROBLEMLÖSARE/SERVICE
Du är en person som ser ditt arbete utifrån en helhetssyn och utefter kundens behov. Du är inte rädd för att ta tag i problem som kan uppkomma och du kan och vill lösa problem självständigt. Du är samtidigt hängiven och vill leverera den bästa lösningen för kunden.
Du brinner dessutom för ditt arbete och har lätt för att samarbeta och arbetar utifrån en helhetssyn på verksamhet och organisation

* UTBILDNING
Det är stark meriterande om du har genomgått SRY/PRYL eller motsvarande annan städutbildning.
Är du dessutom certifierad är det ett STORT plus.

Är detta du, så kontakta Pål och eller Johan via mail. Kontaktuppgifterna finns på annan sida här på hemsidan.