Fastighetsservice

Ibland är det utsidan som räknas. Inom fastighetsservice tar vi hand om allt från belysning och klottersanering till gräsklippning och snöröjning. Det finns många fördelar med att anlita ett företag som tar helhetsgreppet. Vi är mer flexibla och har bättre överblick – inget faller mellan stolarna. Dessutom är det ekonomiskt fördelaktigt, då hela uppdraget effektiviseras och mellanhänder samt onödig administration slopas. Låt oss ta hand om fastigheten, så kan du ta hand om verksamheten.

Vaktmästare för din verksamhet

I en fastighet finns det alltid saker som behöver fixas som ingen hittar tiden till. Låt oss hjälpa till! Våra vaktmästare gör allt och lite till: byter glödlampor, ser till att locket till soptunnan blir lagat och är den som kommer och sandar när det blir halt.

Mark- & Parkskötsel

Ibland glömmer vi bort att även utsidan skall skötas. Gräsmattor som skall klippas, rabatter som skall rensas, häckar som  skall klippas. Ja, det finns många måsten. Med kunnig personal inom trädgårdsskötsel och professionella redskap gör vi gärna jobbet.

Kontakta oss så berättar vi mer