Hållbarhet

Miljövänlig städning är klart bäst för miljö och hälsa. Vanliga rengöringsmedel innehåller ofta kemikalier som utgör flera hälsorisker för alla som vistas i, dessutom orsakar de skador för djur och natur. Därför bör du välja ekologisk städning. Vår personal mår mycket bättre när de inte utsätts för starka medel och kemikalier. Målet är att skapa en hälsosam arbetsmiljö med bra produkter med hög kvalitet på service och resultat och därmed öka trivseln. Vi städar alla dagar i veckan, om Ni behöver det.

Vi tar ansvar för miljökedjan

Vi känner ansvar för vår gemensamma miljö. Genom att satsa på utbildning och lägga upp rutiner för vårt miljöarbete, arbetar vi aktivt för en bättre miljö. Att agera miljövänligt är inte bara en fråga om att handla rätt för vår egen del. Det handlar också om att vi tillsammans ska bidra till en hållbar utveckling i nära samarbete med våra leverantörer och kunder.

miljo

CSR

1996 var vi en av initiativtagarna till att starta ett projekt i Zambia för att hjälpa hemlösa och fattiga barn. Med hjälp av fotbollen lockade projektet till sig ungdomar som sedan kunde slussas in i en skolverksamhet. Idag har projektet utvecklats vidare. Tillsammans med andra företag har vi bildat en stiftelse som heter Chiparamba Foundation. Stiftelsen finansierar barnens skolgång och bygger en egen skola med idrottslig grund.

Mer information om skolan hittar du här: chiparamba.com

chiparamba

Ett starkt partnerskap

Det är en enorm fördel att slå sig samman med Gipeco – ett marknadsledande företag som utvecklar och tillverkar professionella städprodukter och metoder för modern systemstädning. Rimab har genomgått utbildning och certifiering för att bli en Gipeco Partner. Vårt gemensamma mål är att säkerställa en hög kvalitet och ett fullgott städresultat med fokus på renhet, underhåll och arbetsmiljö.

Vi startade Rimab Facility Academy då vi såg vårt behov av en välfungerande vikariepool. Vi ville stärka kompetensen inom företaget och se till att all personal vi skickar ut till våra kunder är trygga i sina kunskaper och uppgifter, oavsett om personalen är vikarierande eller en del av den befintliga staben.

Läs mer

Certifikat

Vi är stolta över våra certifieringar som står för kvalitet, service och leveranssäkerhet.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.