Industristäd

Hållbar industri är för
oss en hygienfaktor

 

Vi utför all typ av industristäd, allt från den lilla specialiserade verkstaden till den stora och tunga industrin. Detta gör vi med hållbarhet och värnande om våra medarbetare i fokus, för en trygg och säker leverans. Hållbar industri är för oss en hygienfaktor.

Säkerhet

Vi har en bred kompetens av att hantera stora och tunga industrier, där städ är av relevans för att undvika driftstopp. Vår kompetens hittas i hur vi säkert och tryggt levererar högklassig lokalvård. Idag arbetar vi med större aktörer där vi levererar industristäd som huvuduppgift, och även tar hand om lokalvård av kontor och tillhörande servicetjänster. 

cleaning-machine-washing-the-floor-in-a-shopping-m-2021-08-26-16-21-48-utc
Byggnad-6_webb

Kvalitet

Alla typer av industristäd kräver sin kompetens. Hur man rör sig i en maskinpark och tar hand om metallspån, utan driftstop, är i vårt DNA. Med trygga anställningar och avtal kan vi leverera en service där ni får höga kvalitet och en förståelse för er verksamhet. Vi har all utbildning, dokumentation och kompetens för att ta hand om er industri- och arbetsmiljö.

Lyhördhet

Rätt typ av städning för att maskiner håller längre och att de anställda får en trevligare och säkrare arbetsmiljö. Med en nära kontakt och korta beslutsvägar kan vi med lyhördhet ge snabba resultat när det krävs. Med en närhet till våra kunder lyssnar vi till era behov och skapar en industrimiljö att växa med. 

charlesdeluvio-Lks7vei-eAg-unsplash (2)

“Med vårt industristäd leder vi branschen med miljövänliga städmetoder, högklassig service och trygga anställningar”.

Helena Ahldén, VD

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt industristäd