Jönköping University väljer oss!

Jönköping University har gett oss ansvaret för deras facility management och det gör oss både glada och stolta. Uppdraget omfattar lokalvårdstjänster i lokalerna på Högskolan, Studentbostäder och Foundry Laboratory (Gjuteriet) och sträcker sig över minst 4 år.

Jönköping University har valt oss utifrån pris men framförallt kvalitet – det har varit avgörande. Vår erfarenhet, höga kvalitet och hållbarhetsfokus har varit centrala. Från och med 1a feb kommer vi att utföra daglig underhållsstädning, golvunderhåll, storstädning, garagestädning och fönsterputs. En av utmaningarna blir att putsa fönster på deras nyrenoverade fastigheter så de inte skadas. Som alltid tar vi hand om övriga lokalvårdstjänster som dyker upp i vardagen!

Flexibilitet är viktigt för oss på Rimab. Normalt sett utförs lokalvården under dagtidpå vardagar men vi kommer även att sköta om Jönköping Universitys Campus Arena, Biblioteket och Tentastädningar på helgerna.

 

 

Vi är i uppstartsfasen där vi lär känna Jönköping University, deras lokaler och behov ordentligt. Genom regelbundna avstämningar med den tidigare leverantören har överlämningen påbörjats. Allt för att det ska bli så sömlöst som möjligt för alla parter.

Ansvarig för avtalet är vår regionala servicechef Tomasz Naguszewski. Teamet består av mer än 20 medarbetare som ser fram emot att erbjuda trevliga studiemiljöer!

Hör av dig till oss om du vill veta mer.