Kontorsservice

Kontorsservice

Kontor kan se ut hursomhelst, gällande både storlek och struktur. Gemensamt för de flesta är dock vissa fundamentala önskemål. Vem tar hand om lokalvården? Vem ser till att det finns kaffe? Vem servar maskinerna?

Trots att detta är viktiga frågeställningar får de sällan tillräckligt med fokus, eller för mycket fokus beroende på hur man ser det.

Otaliga leverantörer, supportnummer och krånglig logistik gör att allt det som egentligen ska underlätta, blir ett problem. Hos oss får du ett nummer, en kontaktperson och en faktura.

Låt oss ta hand om kaffet

Vi löser den perfekta kaffelösningen för just Er arbetsplats behov. Låt oss ta hand om service och påfyllnad av kaffe. Med hjälp av samarbetspartners levererar vi populära kaffesorter i världsklass. Alla vet att en kaffemaskin mår bäst av att bli ordentligt rengjord med jämna mellanrum, lämna det till oss.

Fruktkorg på arbetsplatsen

Trivsel på jobbet avgörs många gånger av de små detaljerna. En fruktkorg piggar inte bara upp den tröttaste medarbetaren utan innehåller massor av vitaminer, fibrer och antioxidanter som håller oss krya och alerta. En fruktkorg på arbetsplatsen kommer garanterat att uppskattas av personalen.

Det är hur lätt som helst att börja prenumerera på våra fruktkorgar. Vi har med oss fruktkorgen ut när vi kommer och städar hos er. Ni väljer själva hur ofta vi skall byta ut fruktkorgarna och hur stora de ska vara.

Reception på arbetsplatsen

Receptionen är kanske den viktigaste delen på ett företag. Vi har kvalificerad personal som utifrån era behov kan hjälpa till under längre eller kortare perioder. Det handlar inte bara om att kostnadseffektivisera verksamheten och optimera administrationen, utan också om nöjdare medarbetare som får snabb service med hög kvalitet.

Må bättre med växter

Gröna växter gör vilken arbetsplats som helst mer ombonad och flera forskningsprojekt visar att växter renar luften och minska stress! Förr var det vanligare med större planteringar på företagen. Med högre arbetstempo och rationaliseringar på företagen hade ingen längre tid att sköta om växterna.

När vi ändå är hos er och städar, låt oss ta hand om era växter. Det är hur lätt som helst att börja prenumerera på vår växtservice. Vi har medarbetare med gröna fingrar som vattnar och ser till att era växter trivs. Välj mellan växter som passar era lokaler i form av storlek och form.