Kontorsservice

Hållbar industri är för
oss en hygienfaktor

 

Kontor kan se ut hursomhelst, gällande både storlek och struktur. Gemensamt för de flesta är dock vissa fundamentala önskemål. Vem tar hand om lokalvården? Vem ser till att det finns kaffe? Vem servar maskinerna? Trots att detta är viktiga frågeställningar får de sällan tillräckligt med fokus, eller för mycket fokus beroende på hur man ser det. Otaliga leverantörer, supportnummer och krånglig logistik gör att allt det som egentligen ska underlätta, blir ett problem. Hos oss får du ett nummer, en kontaktperson och en faktura.

Låt oss ta hand om kaffet

Vi löser den perfekta kaffelösningen för just Er arbetsplats behov. Låt oss ta hand om service och påfyllnad av kaffe. Med hjälp av samarbetspartners levererar vi populära kaffesorter i världsklass. Alla vet att en kaffemaskin mår bäst av att bli ordentligt rengjord med jämna mellanrum, lämna det till oss.

Fruktkorg på arbetsplatsen

Trivsel på jobbet avgörs många gånger av de små detaljerna. En fruktkorg piggar inte bara upp den tröttaste medarbetaren utan innehåller massor av vitaminer, fibrer och antioxidanter som håller oss krya och alerta. En fruktkorg på arbetsplatsen kommer garanterat att uppskattas av personalen.

Det är hur lätt som helst att börja prenumerera på våra fruktkorgar. Vi har med oss fruktkorgen ut när vi kommer och städar hos er. Ni väljer själva hur ofta vi skall byta ut fruktkorgarna och hur stora de ska vara.

Reception på arbetsplatsen

Receptionen är kanske den viktigaste delen på ett företag. Vi har kvalificerad personal som utifrån era behov kan hjälpa till under längre eller kortare perioder. Det handlar inte bara om att kostnadseffektivisera verksamheten och optimera administrationen, utan också om nöjdare medarbetare som får snabb service med hög kvalitet.

Må bättre med växter

Gröna växter gör vilken arbetsplats som helst mer ombonad och flera forskningsprojekt visar att växter renar luften och minska stress! Förr var det vanligare med större planteringar på företagen. Med högre arbetstempo och rationaliseringar på företagen hade ingen längre tid att sköta om växterna.

När vi ändå är hos er och städar, låt oss ta hand om era växter. Det är hur lätt som helst att börja prenumerera på vår växtservice. Vi har medarbetare med gröna fingrar som vattnar och ser till att era växter trivs. Välj mellan växter som passar era lokaler i form av storlek och form.

Trygg kontorsflytt

Att flytta ett kontor är ett stort och tidskrävande projekt att ta sig an själv. Överlåt istället kontorsflytten till en erfaren aktör med smidiga och effektiva rutiner. På Rimab tar vi fullt ansvar från lokal till lokal. Vi samlar in information om inventarier och ser till att rätt utrustning hamnar på rätt plats. Dessutom sorterar och återvinner vi avfall och kan hjälpa till att skänka bort överblivna kontorsmöbler. Vi ser till att er kontorsflytt blir en enkel process.

Alltid fungerande kontorsmaskiner

Ett effektivt kontor behöver fungerande kontorsmaskiner. På Rimab tar vi ett helhetsansvar kring kopiatorer, multifunktionsmaskiner och annan teknisk utrustning och sköter allt från installation till service. Har ni redan maskiner på plats kan vi ta hand om drift och underhåll. Då slipper ni tänka på när det dags att fylla på toner och kan låta våra experter åtgärda papperstopp eller annat strul.

Närbild på skrivare

Rätt kontorsmaterial i rätt tid

Vi ser till att ni alltid har det kontorsmaterial ni behöver. Tillsammans sätter vi ihop önskat sortiment och kontrollerar att ni får precis det material ni söker med hänsyn till pris, kvalitet och hållbarhetskrav. Vi har strukturerade rutiner för inventering och säkerställer en jämn lagernivå, där ni varken har för mycket produkter liggandes eller riskerar att gå utan. Vi kan även beställa sällanköpsvaror och säsongsbaserade artiklar på rutin och dessutom leverera enhetliga sortiment till företag med kontor på flera orter.

Smartare posthantering

Även om e-post har ersatt större delen av all utgående post från kontor så finns det alltid en del brev och försändelser som är beroende av traditionell post. På Rimab kan vi sköta insamling, mottagning, sortering och distribuering av såväl externa som interna försändelser. Vi kan ta hand om adressering, sampackning och frankering av utgående post och sköta postöppning och datumstämpling av inkommande post. Dessutom kan vi erbjuda trygg och spårbar registrering av inkommande och utgående värdepost, paket och godsförsändelser.

Kontakta oss så berättar vi mer