Nya affärer för Rimab.

Vi har på kort tid slutit avtal med ett antal stora och för oss värdefulla företag, och vill här gärna dela med oss av detta.

 

AB Volvo – Här har vi slutit avtal på FM-leverans till de stora tillverkningssiterna i Skövde, Umeå, Köping och Vara. Här kommer vi leverera facility service-tjänster under de kommande 6 åren. Detta är särskilt kul för nu expanderar vi vår verksamhet in i Mälardalen med omnejd.

 

Liseberg – Ett nytt längre avtal är tecknat vilket ger oss möjligheten att ta investeringar för att ytterligare höja nivån i utförd leverans. Avtalet som är på 2+2 år innefattar både parken med alla attraktioner, restauranger och allt annat som finns där. Men även kontor, omklädningsrum och övriga lokaler utanför parken.

 

SDF Västra Göteborg – Här skall vi supportera stadsdelsförvaltningen med bl.a. lokalvård, mathantering och övriga tjänster vid behov.

 

SDF Centrum – Även här är vi på tå för att stödja stadsdelens inom vårt gebit. Vi skall även under semestertid storstäda samtliga förskolor i stadsdelen.

 

Got Event – Här har vi tecknat ett förnyat avtal som innefattar städning av samtliga utav stadens arenor före, under och framförallt efter varje evenemang. Vi skall även vårda Got Events övriga lokaler och deras huvudkontor.

 

Sammanlagt värde av dessa affärer under kontraktsperioden är ungefärligt 500 miljoner kronor.

Vi är otroligt glada över detta utfall, och skall göra vårt yttersta för att samtliga partners fortsatt skall se oss som den främsta samarbetsparten i branschen.

Gällande frågor kring ovanstående kan man kontakta Johan Wahlborg, Operativ Chef, Rimab Facility Service AB

 

Så, kan du vara en person som vi kommer att vara i behov av eller om du känner någon serviceminded person som skulle kunna vara aktuell så får man gärna skicka in en spontanansökan till oss