För en bättre miljö

Vi på Rimab ser städning som ett hantverk och vill ge våra kunder en bättre miljö att vistas i på ett miljövänligt sätt. Nyckeln till vår framgång är förstås vår personal, som hela tiden strävar efter att ge våra kunder det lilla extra. Och varför inte passa på att låta oss göra fler saker vi är på när vi ändå är på plats? Vi tar gärna hand om er kaffemaskin, skrivare eller sköter era växter.

Se våra tjänster

Det här är Facility Service

Följ oss på Rimab

Covid-19 Vad kan, och bör man göra?

Vi på Rimab har god kunskap om hur man skall arbeta för att undvika smittspridning, vilket vi arbetar med dagligen. Med det nya viruset Covid-19 (Corona) har vi givetvis uppgraderat arbetet flera steg. Detta för att smittan kan vara svår för ett stort antal personer, främst äldre och personer med underliggande sjukdomar.

Läs mer

Våra tjänster

Vi ger dig tid att fokusera på det som är viktigt.

fruktkorg på jobbet

Fruktkorg på jobbet

Prenumerera på våra fruktkorgar! Vi har med oss fruktkorgen, fylld med färsk frukt, när vi kommer och städar hos er.

Läs mer
ICA_Maxi_s

Hur ICA Maxi valde städ

”Det viktigaste för oss på ICA Maxi var att hitta ett litet och personligt städföretag som arbetar helt utan mellanhänder.”

Läs mer
vaxter

Grönt är skönt

Förbättra trivseln och skapa en härligare känsla på arbetsplatsen med gröna växter.

Läs mer

Möt våra medarbetare

På Rimab vill vi skapa arbetstillfällen som i sin tur förverkligar drömmar. Hos oss arbetar över 400 personer, alla med olika erfarenheter, kunskap och infallsvinklar.

Vi tar hand om våra medarbetare, så att de kan ta hand om er.

Läs mer

Nytt från oss på Rimab
Till alla nyheter

Jönköping University väljer oss!

Jönköping University har gett oss ansvaret för deras facility management och det gör oss både glada och stolta. Uppdraget omfattar lokalvårdstjänster i lokalerna på Högskolan, Studentbostäder och Foundry Laboratory (Gjuteriet) och sträcker sig över minst 4 år. Jönköping University har valt oss utifrån pris men framförallt kvalitet – det har varit avgörande. Vår erfarenhet, höga…

Rimab har vunnit nationell upphandling för SKF!

Vi är glada att kunna dela med oss av att vi numera har hand om Facility Servicen i alla SKFs anläggningar i Sverige. I samarbete med Nordrest utvecklar, effektiviserar och levererar vi städ, lokalvård, lunch, catering och servicetjänster utöver det vanliga. – Lokal förankring, flexibilitet och service med fingertoppskänsla är vår styrka. Att ett av…

Hur tar vi Place Experience från ”fluff fluff” till en realitet? 

Vad är det som formar en Place Experience? Självklart beror det på vilken plats du besöker eller vistas i. Vi börjar med den plats där vi spenderar majoriteten av vår tid; arbetsplatsen. Pandemin har verkligen satt fingret på alla utmaningar som finns för att uppnå en bra Work Place Experience. Vi vet att alla människor…

”Vi ska bli störst i Västmanland.”

Ännu en av Volvos anläggningar väljer Rimab som leverantör av facility management – och företaget gör nu en helhjärtad satsning i hela Västmanland. 

Läs mer här