Rimab är finalist till utmärkelsen Årets Städföretag 2023

Till Årets Städföretag koras goda förebilder i städbranschen utifrån ett urval som tagits fram av en jury bestående av representanter från Almega Städföretagen, Fastighets och Kommunal. I år är Rimab en av tre finalister som har utmärkt sig extra mycket i sitt ansvarstagande både för arbetsmiljö, kvalitet och våra medarbetare.

– Vi känner oss väldigt glada och framförallt stolta över utmärkelsen! Speciellt eftersom ett viktigt kriterium var att det är ett seriöst städföretag som månar om sina anställdas villkor, arbetsmiljö, hållbarhetsfrågor och levererar hög kvalitet till våra kunder. Det är något vi jobbar hårt med bland annat genom vårt utbildningsprogram Rimab Academy, som är en språngbräda in i arbetslivet. Men vi vet samtidigt att det är tuff konkurrens från de två företagen som också är nominerade, därför är det en vinst att vara finalist och ett bevis på att det vi gör är bra, säger Helena Ahldén, vd Rimab.

Det här är sjätte året i rad som priset delas ut på Stora Städbranschdagen. Bland nomineringarna fanns flera goda exempel på företag som står ut i mängden, men där Rimab är ett av tre företag som utmärkte sig extra mycket för vårt kvalitet- och hållbarhetsarbete.

– Städtjänster behövs i hela samhället. Därför är det så viktigt för kunder att veta att man anlitat ett seriöst, auktoriserat, städföretag. Årets Städföretag är ett tydligt bevis på att företaget är ett föredöme för branschen, säger Ari Kouvonen, näringspolitisk expert på Almega Städföretagen.

Nu håller vi tummarna för att vi går hela vägen på den Stora Städbranschdagen den 12 oktober i Stockholm!