Rimab får förnyat förtroende…

Återigen har Liseberg valt att teckna avtal med Rimab gällande städning av hela parken, och alla attraktioner, restauranger och scener mm. Denna gång skriver vi avtal på 4 år (2 + 2). Vi är otroligt tacksamma och glada över detta, och skall givetvis fortsätta se till att Liseberg förblir den fina nöjespark det är. Förlängningen av avtalet ligger helt i linje med den satsning Rimab gör på att bli den ledande aktören inom det miljö- och kvalitetsmedvetna kundsegmentet.

Att få fortsatt förtroende, och dessutom på 4 år gör att vi får en än större möjlighet att kunna leverera en tjänst av yppersta kvalitet. Rimab förstärker i och med detta sin position som ledande inom evenemangsstäd där det är hög omsättning på människor och således en krävande uppgift.

Vi tackar Liseberg för detta och ser fram emot ett långt och givande samarbete.

 

Bildresultat för liseberg

 

Det här är Liseberg

Liseberg är ett av Sveriges mest besökta turistmål. Sedan 1923 har vi fått miljontals människor att mötas och trivas tillsammans i nöjesparken. Men Liseberg är mer än så.

Nöjespark för alla åldrar

Liseberg driver nöjesparken med sina 42 åk-och upplevelseattraktioner, spel, lyckohjul, musikscener, dansbana och flera restauranger och serveringar i en grönskande parkmiljö.

Vi är stolta över att det finns något för alla åldrar att uppleva i vår nöjespark. För de små barnen finns Kaninlandet och Barnens Paradis, fyllt av lagom pirriga karuseller och lekplatser. Men Liseberg erbjuder också mer utmanande attraktioner i absolut världsklass, som AtmosFear, Balder och Helix. Och fler ska det bli.

Tre säsonger i nöjesparken

Sedan 2015 driver vi nöjesparken under tre säsonger:

  • Sommarsäsongen som sträcker sig från april till oktober.
  • Halloween-säsongen, i anslutning till skolornas höstlov.
  • Jul på Liseberg som sträcker sig från mitten av november fram till nyår.

 

För mer information, kontakta:

Johan Wahlborg, Operativ Chef, Rimab Facility Service AB, 0709-672060