Rimab har vunnit nationell upphandling för SKF!

Vi är glada att kunna dela med oss av att vi numera har hand om Facility Servicen i alla SKFs anläggningar i Sverige. I samarbete med Nordrest utvecklar, effektiviserar och levererar vi städ, lokalvård, lunch, catering och servicetjänster utöver det vanliga.

– Lokal förankring, flexibilitet och service med fingertoppskänsla är vår styrka. Att ett av Sveriges största och mest välkända företag väljer oss framför internationella koncerner gör oss stolta och laddade. Vårt unika samarbete med Nordrest kommer att ge SKF den bästa kundupplevelsen genom kompetensen som vi erbjuder, säger Helena Ahldén, VD för Rimab.

 

Vi tar SKF in i framtidens Facility Service
Facility Service-branschen är inne i en förändringsprocess. Från att tidigare ha varit fokuserad på exempelvis lokalvård per kvadratmeter och antal luncher per dag med styrning från uppdragsgivaren, går utvecklingen nu mot partnerskap mellan kund och leverantör. I den här upphandlingen innebär det att SKF ger oss förtroende att kunna ta ansvar och ägandeskap för att leverera hög kvalitet efter behov, samt driva och utveckla tjänsteleveransen.

– Samarbetet ska bygga på ömsesidig öppenhet. Vi vill skapa en win-win där Rimab är motiverade att hela tiden vara lyhörda och kreativa för att kunna skapa bästa förutsättningarna för att alla ska kunna göra ett så bra jobb som det bara är möjligt när man vistas i SKFs lokaler, säger Magnus Dahlqvist på SKF.

– För oss går partnerskap och innovation hand i hand. Resurser som sparas genom smart teknik kan vi lägga på lyhörd mänsklig service som höjer värdet på hela Facility Service-leveransen. Rimab och Nordrest är specialister på sina områden men står för samma värderingar. Vi lägger stor vikt vid lokal förankring och lyhördhet för kundens förväntningar, säger Selma Omerovic, regional servicechef hos oss.

– Vi har en tradition av att ligga långt framme inom industristäd och har många duktiga medarbetare inom det här området. Det känns fantastiskt att kunna ge alla dessa medarbetare chansen att höja hela SKFs lokalupplevelse, avslutar vår VD Helena Ahldén.

 

Vill du veta mer? Hör av dig till oss!