Lokalvård för en bättre miljö

Vi på Rimab ser lokalvård som ett hantverk och vill ge våra kunder en bättre miljö att vistas i på ett miljövänligt sätt. Genom att låta oss sköta om städning, kaffemaskin, växter, källsortering och kontorsmaskiner får ni tid över och kan fokusera på det som är viktigt för er verksamhet. En kontakt och alla tjänster på samma faktura.

 

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda dig och ditt företag. Fyll i namn och mail så kontaktar vi dig!

Nöjd kund-garanti

Nöjda kunder är grunden till alla framgångsrika verksamheter. Är du inte nöjd med någon del av utfört arbete skall du inte heller behöva betala för det. Rimab Facility Service ser till att hålla en låg personalomsättning så att kunden kan känna sig trygg i att inte behöva oroa sig för bristande rutiner och standard.

Kontakta oss så berättar vi mer

Värme • Service • Kvalitet

Från Robotskurmaskiner till Espressomaskiner, våra kunder har många olika skäl till varför Lokalvård och Fastighetsservice är viktigt för dem. Våra medarbetare är Städare, Hantverkare, Baristas och mycket mer. Men, de skulle aldrig vara så bra på sitt jobb om de inte också vore experter på att se kundens behov och finna lösningar som skapar det värde kunden verkligen behöver. Vi vet att det vi gör är viktigt och ger oss inte förrän vi gör skillnad på allvar för våra kunder.

Privatägda sedan
Anställda
Miljoner i omsättning
År erfarenhet

Covid-19 Vad kan, och bör man göra?

Vi på Rimab har god kunskap om hur man skall arbeta för att undvika smittspridning, vilket vi arbetar med dagligen. Med det nya viruset Covid-19 (Corona) har vi givetvis uppgraderat arbetet flera steg. Detta för att smittan kan vara svår för ett stort antal personer, främst äldre och personer med underliggande sjukdomar.

Läs mer
fruktkorg på jobbet

Fruktkorg på jobbet

Prenumerera på våra fruktkorgar! Vi har med oss fruktkorgen, fylld med färsk frukt, när vi kommer och städar hos er.

Läs mer
ICA_Maxi_s

Hur ICA Maxi valde städ

”Det viktigaste för oss på ICA Maxi var att hitta ett litet och personligt städföretag som arbetar helt utan mellanhänder.”

Läs mer
vaxter

Grönt är skönt

Förbättra trivseln och skapa en härligare känsla på arbetsplatsen med gröna växter.

Läs mer