Vi blir fler

Pål Lövoll är vår nyanställde servicechef. Han kommer att fokusera på små- och medelstora (SME)företag. Pål har en gedigen bakgrund från vår bransch och har dessutom drivit eget bolag. Närmast kommer han från en av våra större kollegor i branschen där Pål var ansvarig för region väst. Pål kommer att fokusera på kunder i Göteborgsregionen med ambitionen att öka Rimabs närvaro genom att besöka alla våra SME kunder under hösten. Med Påls långa erfarenhet, lyhördhet och kunskap om branschen hoppas vi kunna höja vår kvalitet och service ytterligare några snäpp.

Vi räknar med att Pål kommer att hålla på disciplinen, det borde inte vara några problem då Pål är utbildad militär. Vi är stolta över att hälsa hundfantasten Pål välkommen till Rimabfamiljen och ser fram emot en spännande höst.

Kontakta gärna Pål om du vill att han kommer ut till just ert företag och gör ett besök.

 

Karin Rindeberg
Det Karin inte vet om siffror är inte värt att veta. Under sommaren hälsade vi vår nya ekonomiansvarig, Karin Rindeberg välkommen. Karin har många års erfarenhet som ekonomiansvarig bakom sig.

Karin är ett piggt och glatt tillskott som verkligen lyser upp kontoret. Att Karin dessutom har byggt sitt egna hus, har ett förflutet som aktiv simmerska och livräddare sen 30 år tycker vi på Rimab känns tryggt inför en spännande höst!

Kontakta gärna Karin om du har ekonomifrågor.

RIMAB1web