Vi ska bli störst i Västmanland.”

Ännu en av Volvos anläggningar väljer Rimab som leverantör av facility management 

– och företaget gör nu en helhjärtad satsning i hela Västmanland. 

Rimab Facility Service fortsätter att växa med nya uppdrag runt om i landet. Det senaste är Volvo-anläggningen i Köping, där man nu etablerat sig och satsar på att bli störst inom facility service. Med arbetsledaren Natan Bargabriel i spetsen är Rimab redo för fler spännande uppdrag inom både den privata och offentliga sektorn.

 

Grattis till nya jobbet och nya rollen som arbetsledare för Rimab Öst i Köping! Rimab har haft ett riktigt bra år med många nya spännande uppdrag. Varför tror du att ni fick uppdraget på Köpings stora Volvo-anläggning?

Tack vare att mina kollegor har gjort ett så bra jobb på Volvo-anläggningarna i Göteborg, Skövde och Umeå har vi skapat oss ett mycket gott rykte. Volvo tycker om sättet vi jobbar på. De uppskattar våra säkra leveranser och storleken på Rimab som bolag. Vi är inte för stora utan kan hela tiden vara nära kunden i beslut kring olika behov, samtidigt som vi har kapacitet och erfarenhet att vara så flexibla som en stor kund som Volvo önskar.

Det är också väldigt viktigt för Rimab att kunna jobba nära kunden. Vi träffar Volvo minst 3 gånger i veckan. Det är jätteviktigt att vi har en bra kommunikation med våra kunder, nyckeln till våra bra leveranser är att hela tiden stå på tå och fånga upp kundens behov.

 

Vad ingår i uppdraget?

Först och främst är det lokalvård och produktionsstäd, men vi tar också hand om alla FM-tjänster såsom klädhantering, reception och avfallshantering. Det blir även en del mer specifika uppdrag, det innefatta allt från att montera bord till att hänga upp en whiteboard eller liknande.

 

Vad ser du mest fram emot gällande Rimabs etablering i Västmanland?

Jag är helt ny i branschen men får ett otroligt stöd och backup från huvudkontoret i Göteborg. Eftersom Rimab är ett privatägt företag är vi måna om varandra. Idag är vi 14 personer, men vi ska växa och få fler kunder som vi brinner för. Min ambition är att vi ska bli störst i Västmanland! Vi tar uppdrag i både privata och offentliga sektorn och nu är vi redo för fler nya , stora som små, kunder i hela Västmanland.

 

Cafét Volvogården är också en viktig del av uppdraget, vad har ni för framtidstankar kring den?

I dag driver vi Volvogården och den används främst av Volvoanställda, men vi ser en enorm potential här. Vi vill skapa en riktigt skön mötesplats och ett blomstrande café som skall vara välkomnande för fler Köpingsbor.

Region Öst

Rimab Facility Service AB
Ullvileden 7
731 36 Köping
031-49 53 50

Vill ni veta mer hur vi kan hjälpa er verksamhet?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan.


    Vad vill du se på Volvogården?

    Dela med dig av dina tips och tankar här.