Vi söker en Servicechef Lokalvård i Göteborg

Är du en erfaren servicechef inom städbranschen och beredd på nästa steg i din karriär? Då är du kanske vår nya servicechef för lokalvård och Facility Service i Göteborg. På plats kommer du att sköta den dagliga operativa verksamheten för ca 45-60 anställda.

Vi är det personliga, engagerade och serviceinriktade företaget.

Rimab Facility Service AB är aktivt inom städbranschen sedan 1989, och startades med ambitionen att bedriva ett seriöst och framgångsrikt företag. Ett seriöst företag är mer välmående och har personal som trivs och tycker det är kul att arbeta, vår personal arbetar för oss för att de tycker att det är givande att arbeta inom yrket, vilket är väldigt viktigt för oss.

 

Vi tror att våra kunder kommer att känna ett mer personligt bemötande och vi vänder oss till kunder som vill ha det där lilla extra, kunder som vill ha ett personligt bemötande och service på hög nivå. Förutom våra kunder och vår personal månar vi även om vår miljö, vi använder därför endast med miljömärkta rengöringsmedel.

 

Om tjänsten
Vi söker nu en trevlig, kompetent och social medarbetare som kommer att arbeta i ett team där vi alltid sätter kunden i fokus men vi är även måna av att ta hand varandra.
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av arbete inom lokalvård och Facility Service som arbetsledare/servicechef ute på fältet och som nu vill ta nästa steg. Du kommer att arbeta tillsammans med ledningen i företaget och ansvara för ekonomi, kunder och personal vilket innebär att du får ett stort ansvar.

 

Kvalifikationer
För oss är det viktigt att du är flexibel, arbetsvillig och noggrann. Du måste kunna tala och skriva på svenska och engelska samt ha svenskt körkort. Du har grundläggande kunskaper i Microsoft Office och har erfarenhet av Agda Tid. Som person är du initiativrik, flexibel och kreativ med ett gott ordningssinne. Har ett brinnande intresse för branschen och arbetsmiljöfrågor. Det är ett krav att du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Skriv följande i ämnes rad i ditt mail till oss ”Servicechef lokalvård”. Enbart skriftliga svar per mejl eller brev beaktas. Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@rimab.com

Varaktighet: Tjänsten är heltid med start som provanställning
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse Körkort B fordras