De senaste 30 åren med RIMAB

1989 genomförde Lennart sitt första uppdrag med Ren Industri Miljö, idag RIMAB. Ett första städuppdrag där han verkligen insåg kompetensen som krävdes för industristäd. Hanteringen av oljespill, agerandet i en industripark och kvalifikationer för ett säkert och lyckat resultat.

30 år senare har Lennart och våra 400 anställda fortfarande kvar identiteten i industristäd, även om serviceutbudet har växt och vi finns på flera orter i Sverige. Utöver industristäd tar vi även  hand om tillhörande lokalvård, kontors- och fastighetsservice. Helt enkelt levererar vi nischad facility service utifrån kundens behov.

För oss är en hållbar industri en hygienfaktor, där vi vet exakt vad som förhindrar driftstopp. Det finns i vår identitet och det är det vi står för. En hel, ren och hållbar industrimiljö.

Städning

Värderingar

Pålitlighet
Alla våra uppdrag utförs med största respekt för kund, miljö och dess verksamhet. Att vi som städservice ska vara pålitliga är essentiellt för vårt uppdrag.

Flexibilitet
Driftstopp är det sista som får hända, och med flexibilitet, decentraliserad organisation och korta beslutsvägar har vi lösningar snabbt på plats.

Hållbarhet
Hållbarhet är en stor del av vårt DNA. Vi tar hand om våra medarbetare, den miljö de arbetar i och stöttar vår omvärld till den bättre.

Säkerhet
Säkerheten för våra medarbetare och kunder är grundläggande. Utbildningar, certifieringar och hur vi hanterar kemikalier. Allt genomförs med säkerhet i fokus.

Lyhördhet
Vi är lyhörda för våra kunders utmaningar, genom korta beslutsvägar och en decentraliserad organisation. Vi gör er bättre till den bättre och skapar en industrimiljö att växa med.

Varför RIMAB?

Ren – Industri – Miljö

Ren

Att städa i utmanande industrimiljöer kräver kompetens, annars blir det helt enkelt inte rent. För oss finns inga lågt ställda hygienfaktorer. Vi gör skillnad för våra kunder och det gör vi genom att satsa på kompetens och långsiktighet. För att lyckas med det satsar vi på utbildning och trygghet för våra medarbetare, och det är nog därför våra medarbetare stannar och utvecklas tillsammans med våra kunder.

Industri

Vi kan industri, från Sveriges största till några av de minsta. Vi är inte bäst på att puffa kuddar eller sno ihop en Machiato. Däremot vet vi allt om säkerhet på en industri, har gått alla utbildningar som finns och att driftstopp inte finns på kartan.

Miljö

Vi skapar hållbara miljöer. För våra medarbetare, med de miljövänligaste kemikalierna och självklart för våra kunder. Hotet mot miljön överskuggar alla andra hot och vi finns här för att vända utvecklingen och skapa miljöer där människor mår bra och jobbet blir gjort utan att det förstör för framtiden.

Privatägda sedan
Anställda
Miljoner i omsättning
År erfarenhet
Rimab_academy_logo

En språngbräda in i arbetslivet.

Vi startade Rimab Facility Academy då vi såg vårt behov av en välfungerande vikariepool. Med tiden har det även blivit vårt sätt att ta ett socialt ansvar. Akademin ger nämligen fler en möjlighet att ta sig in i arbetslivet.

Partners.

Det är omöjligt att vara bäst på allt, och därför har vi några av de bästa inom deras område som partners. Med våra lierade partners kan vi skapa helhetslösningar efter kundens behov. Tillsammans skapar vi en hel, ren och hållbar industrimiljö.

Kaffelösningar – Kaffeknappen & Convini
Kemikalier och rengöringsmedel – Gipeco
Resturang, fika och catering – Nordrest
Förbrukningsvaror, arbetskläder och utrustning – Tingstad.

Följ oss på Rimab