Om Rimab

Huvudidén med Rimab är kort och gott, att ge våra kunder mer tid. Det handlar om att styra och samordna tjänster som förenklar kundens vardag så att fokus istället kan läggas på annat.

Vi utvecklar och effektiviserar servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, offentliga verksamhet och i hemmet. Vi erbjuder alla tjänster som behövs för att skapa en väl fungerande verksamhet. Vi kommer gärna och städar eller så tar vi ett samlat grepp om era servicebehov.

Ytterst vill vi kostnadseffektivt ge er en funktionell, säker och trivsam miljö.

Städning
Rimab_academy_logo

En språngbräda in i arbetslivet.

Vi startade Rimab Facility Academy då vi såg vårt behov av en välfungerande vikariepool. Med tiden har det även blivit vårt sätt att ta ett socialt ansvar. Akademin ger nämligen fler en möjlighet att ta sig in i arbetslivet.

Värderingar

Förtroende. Att låta oss vistas hos er och ha tillgång till nycklar kräver högsta förtroende. Våra uppdrag utförs alltid med en grundläggande respekt för våra kunder, miljö och medarbetare.

Kunden i fokus. Våra kunder ska alltid kunna förvänta ett personligt engagemang i sin kontakt med oss.

Hög kvalitet. Vår målsättning är att alltid leverera städning av hög kvalitet, styrd av servicekänsla och professionalism. En bra arbetsmiljö för våra anställda ser vi som en viktig förutsättning för detta.

Flexibilitet. Att förstå våra kunders önskemål och behov är avgörande i vårt arbete. Det gör att vi kan leverera både kostnadseffektiva och smarta lösningar med hög kvalitet och en personlig anpassning.

Trivsam arbetsplats. Det är viktigt att vår personal känner glädje och trygghet på arbetsplatsen. Vårt mål är att skapa en arbetsplats som attraherar nya medarbetare samtidigt som vi utvecklar vår personal och därmed gör Rimab till ett bättre företag.

Följ oss på Rimab